undo perkara yang telah di-save

More
1 year 3 months ago #520 by Fahrul Razi
Fahrul Razi created the topic: undo perkara yang telah di-save
hello everyone. salam sejahtera.

semasa belajar Joomla dulu ada diajar cara untuk undo perkara yang telah kita tersilap save.
ada history perubahan-perubahan yang kita telah lakukan pada CMS Joomla 3.x+++

masalahnya, saya lupa cara nak undo tu...

tolong tunjukkan semula :)

terima kasih atas kerjasama

Please Log Masuk to join the conversation.

More
1 year 3 months ago #521 by Sam S
Sam S replied the topic: undo perkara yang telah di-save

Fahrul Razi wrote: hello everyone. salam sejahtera.

semasa belajar Joomla dulu ada diajar cara untuk undo perkara yang telah kita tersilap save.
ada history perubahan-perubahan yang kita telah lakukan pada CMS Joomla 3.x+++

masalahnya, saya lupa cara nak undo tu...

tolong tunjukkan semula :)

terima kasih atas kerjasama


Article boleh di-undo.
Buka article tersebut. Click button "Versions".
Pilih version dan click "Restore".

know something about everything know everything about something
www.mu.my - Joomla Training Malaysia

Please Log Masuk to join the conversation.

More
1 year 3 months ago #522 by Fahrul Razi
Fahrul Razi replied the topic: undo perkara yang telah di-save

Sam S wrote:

Fahrul Razi wrote: hello everyone. salam sejahtera.

semasa belajar Joomla dulu ada diajar cara untuk undo perkara yang telah kita tersilap save.
ada history perubahan-perubahan yang kita telah lakukan pada CMS Joomla 3.x+++

masalahnya, saya lupa cara nak undo tu...

tolong tunjukkan semula :)

terima kasih atas kerjasama


Article boleh di-undo.
Buka article tersebut. Click button "Versions".
Pilih version dan click "Restore".


tQ sir for reply.

owh....artikel sahaja ye? module tak dapat tengok version?

.
satu lagi, adakah Joomla 3.6 dah dibuang fungsi versions ni? saya edit artikel takde pun button version. joomla3.5 (folder projek satu lagi) ada button version

Please Log Masuk to join the conversation.

ALL NEW USERS please use Login with Facebook feature below to login or register. It also will link your existing account with facebook 1 click login.