Joomla 3.5 Dikeluarkan!

Joomla! 3.5 telah dikeluarkan. Kemaskini laman web anda kepada Joomla! versi terbaharu dan capai lebih lagi dengan Joomla! 3.5

 

Capai lebih dengan Joomla! 3.5

Masanya untuk lakukan lebih lagi!

 Joomla 3.5

 

php 7

Lakukan lebih dengan sokongan PHP 7

PHP 7, dikeluarkan pada November 2015, dan akan membantu meningkatkan kecekapan laman web. Banyak web host sudah memberikan ini sebagai pilihan dalam akaun hosting dan ia amat disyorkan untuk diaktifkannya.

Memetik nota keluaran PHP 7 Zend, "ini adalah perubahan yang paling penting untuk PHP sejak pelancaran PHP 5 pada tahun 2004... Anda boleh menjangka untuk melihat sehingga 2x lebih cepat prestasi dan 50% lebih baik penggunaan memori daripada 5.6 PHP, membolehkan anda untuk berkhidmat kepada pengguna serentak tanpa menambah sebarang perkakasan."

Menambah sokongan untuk PHP 7 telah menyebabkan kerosakkan pada fungsi keserasian ke belakang tetapi tiada kesan utama dijangka daripada ini. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai perubahan ini di sini.

emel

Lakukan lebih dengan pemberitahuan kemas kini melalui e-mel

Mengekalkan Joomla! kemaskini adalah penting untuk mengekalkan keselamatan dan kestabilan. Kini Joomla! anda akan menyemak ketersediaan Joomla! baru dan apabila satu ditemui ia akan menghantar pemberitahuan e-mel kepada pentadbir utama.

 

 

system info

Lakukan lebih dengan ekspot sistem maklumat

Apabila anda memerlukan sokongan anda akan sering diminta untuk memberikan maklumat sistem penuh anda. Sekarang semua maklumat yang diperlukan adalah hanya dari satu klik dan bebas daripada sebarang maklumat sensitif.

 

 

 

drag drop

Lakukan lebih dengan tarik dan letakkan imej

Menambah imej adalah semudah menyeret dan melepaskan dari komputer anda terus ke dalam kandungan. Ini berfungsi di mana-mana yang anda menggunakan editor TinyMCE WYSIWYG asal.

 

 

 

data

Lakukan lebih dengan Sistem Data tanpa data privasi

Untuk lebih memahami asas pemasangan dan persekitaran pengguna, plugin ini telah dicipta untuk menghantar beberapa statistik kembali kepada Joomla! pelayan Pusat Kawalan.

Plugin ini akan mengambil hanya PHP, jenis pangkalan data dan versi Joomla! yang digunakan. Tiada data yang mengenal pasti diri diambil pada bila-bila dan anda boleh melihat secara tepat apakah maklumat dihantar dalam konfigurasi plugin. Ini akan membantu kita untuk membuat keputusan yang lebih tepat tentang platform yang kita perlu menyokong, keperluan minimum versi, kelajuan di mana kita boleh menggalakkan orang ramai untuk menaik taraf, dan sebagainya.

Privasi semua pengguna Joomla! adalah penting bagi kami dan kami mahu meredakan apa-apa kebimbangan bahawa kami akan mengumpul maklumat pengenalan peribadi. Kod sumber bagi kedua-dua plugin dan kod pelayan yang mengumpul data yang boleh dilihat di repositori GitHub https://github.com/joomla-extensions/jstats-server dan https://github.com/joomla-extensions/jstats-plugin. Hanya petikan data statistik keputusan akan diumumkan di laman webdeveloper.joomla.org.

module

Lakukan lebih dengan mudah memasukkan modul dalam artikel

Jika anda ingin menambah modul ke dalam sebuah artikel Joomla! 3.5 sangat mudah dengan butang terus pada bar editor. Anda tidak perlu untuk belajar sintaks mana-mana atau ingat butiran modul kerana antara muka pengguna lakukan untuk anda.

 

 

 

 

Dan bahkan Lakukan lebih

 

 

info

 

 

Lebih banyak kehebatan dengan siri 3.x...

 

 

Untitled

 

ALL NEW USERS please use Login with Facebook feature below to login or register. It also will link your existing account with facebook 1 click login.